Despre mine

Roxana Maria Baciu Terapeut

Cine sunt...Ce fac...Cum am ajuns aici...?

Sunt Roxana Maria Baciu, pasionată de tot ce înseamnă instrumente Access Consciousness, dezvoltare personală, parenting și uleiuri esențiale doTERRA.

Am început călătoria în această viață din energia onorării așteptărilor celorlalți (sunt absolventă de FEAA și Master în Studii Europene – nu mi-a plăcut însă mi-a servit), m-am “trezit” câțiva ani mai târziu când s-a născut fiica mea și m-am reîntors la lucrul cu copiii (sunt absolventă de liceu pedagogic dublă specializare – educatoare-învățătoare si instructor certificat Yoga, Coaching si Creativitate pentru copii) pentru ca, la un moment dat, să conștientizez că de fapt, era benefic să lucrez cu părinții (și așa am devenit Educator Parental cu certificare international Circle of Security).

Câtiva ani mai târziu am descoperit Access Consciousness, mai precis Access Bars și am simțit că și asta e parte din misiunea mea personala în viața aceasta așa că, în scurt timp am devenit Facilitator al acestei tehnici grozave. Asta înseamnă că facilitez clase Access Bars si diverse alte clase Intro care facilitează accesul la conștiință. Între timp s-a născut fiul meu si eu am devenit Consilier de dezvoltare personală, Formator și, în curând, Psiholog în supervizare.

La un moment dat, în călătoria mea au apărut și uleiurile esențiale pure doTERRA, ca susținătoare de nădejde pentru toate acele momente când vreunul dintre corpurile mele simțea că e la limită. Am început să împărtășesc despre bucuria pe care eu o simt și despre experiențele grozave pe care le-am experimentat cu ele și iată că, astăzi sunt liderul ulei comunități “uleioase” grozave în continuă creștere și expansiune!

Înainte de toate acestea însă…sunt femeia care învață să se redescopere zi de zi, soție și mama a doi copii minunați, Elisa și Răzvan și dovada vie a faptului că alegerile făcute din starea de prezență conștientă creează viața traită în bucurie autentică .

Iar acest site magic s-a născut din dorința de a creea un spațiu minunat de siguranță și conținere, în care prezența conștientă EU SUNT FEMEIE se întâlnește cu bucuria de A FI PĂRINTE fiind pe deplin susținute de ULEIURILE ESENȚIALE și mesajele din subtil.

Ți-am povestit un pic despre mine ca să înțelegi că totul este posibil și nimic nu este imposibil.

Dacă eu am reușit, și tu poți!

Eu am acum instrumentele gata testate, iar tu ai resursele în interiorul tău. Cum ar fi să facem echipă?

Și, dacă alegi să colaborăm, îți spun de la început că NU SUNT SALVATOAREA TA! Nu fac și nu aleg în locul tău ceea ce tu nu ești dispus/ă să faci sau să alegi pentru tine! Te țin de mână, te ghidez când simți că nu mai știi sau că nu mai poți, îți pun la dispoziție instrumentele  însă vreau să știi că alegerea este mereu a ta!

Pentru că, eu CRED ÎN TINE, mă văd și mă regăsesc pe mine în tine și ȘTIU CĂ POȚI!